Світлини

Фото з важливих культурних подій

Далі>>

Аналітика

Про все важливе на культурному ринку України та за її межами

Далі >>

Авторизація

     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
     
 
 
Якщо у Вас є новини про події культурного життя України і Ви прагнете оперативно поділитися ними зі світом, надсилайте їх на електронну адресу info@i-pro.kiev.ua, або телефонуйте на номер гарячої лінії (098)970-75-01
Остап Ступка
Название (сокращённое отображение): 
Остап Ступка

Ostap_Stupka Український актор. Народний артист України.

Народився 2 вересня 1967 р. в родині актора Б. С. Ступки. Актор Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка. СинСтупка Дмитро Остапович — актор київського театру імені Франка.

 

 

 

 

Фільмографія:

  • «Женихи» (1985)
  • «Камінна душа» (1988, Iванко)
  • «Я той, хто є…» (1990)
  • «Особиста зброя» (1991, т/ф)
  • «Ніч самогубця» (1991)
  • «Господи, прости нас грішних» (1992, Степан)
  • «Молитва за гетьмана Мазепу» (2002, Пилип Орлик)
  • «Evilenko» (2004, Доктор Амiтрiн)
  • «Cars / Тачки» (2006, голос)
  • «Російський трикутник» (2007, Капітан Шакальський)
  • «Богдан-Зиновій Хмельницький» (2008, Тиміш)
  • «Серце на долоні» / «Serce na d?oni» (2008)
  • «Тарас Бульба» (2008)
  • "Вольт" - озвучування - пес Вольт (2008)
  • «Ми з майбутнього - 2 (фільм)» (2010)
  • «Alice in Wonderland / Аліса у дивокраї» (2010, голос)
  • «Тачки 2» (2011, голос)

Театр:

  • Паллант — «Енеїда» І. Котляревського
  • Перчик — «Тев'є-Тевель» Шолом-Алейхема
  • Хлоня — «Санаторійна зона» М. Хвильового
  • Михась — «Гріх» В. Винниченка
  • Принц — «Біла ворона» Ю. Рибчинського
  • Альфредо — «Привиди» Едуардо де Філіппо
  • Ілько — «Патетична соната» М. Куліша
  • Наглядач — «Записки божевільного» М. Гоголя
  • Лукаш — «Лісова пісня» Лесі Українки
  • Буртінус — «Стережися лева» Я. Стельмаха
  • Сер Модред — «Мерлін, або спустошена країна» Т. Дорста, В. Елера
  • Люченцьйо — «Приборкання норовливої» В. Шекспіра
  • Писар — «Український водевіль, або вип'ємо й поїдемо!» М. Кропивницького
  • Едгар — «Король Лір» В. Шекспіра
  • Густав — «Бал злодіїв» Жана Ануя
  • Тузенбах — «Три сестри» А. Чехова
  • Джефрі — «Я, Генрі ІІ» Дж. Голдмена
  • Капітан Гарді — «Леді і Адмірал» Т. Реттігана
  • Леон Венгожевський — «Мама, або несмачний витвір на дві дії з епілогом» Ст. Віткевича
  • Лонгин — «Буквар миру» Г. Сковороди
  • Креонт — «Цар Едіп» Софокла
  • Хлестаков — «Ревізор» М. Гоголя
  • Далі — «Істерія» Террі Джонсона
  • Меркуціо — «Ромео і Джульєтта» Вільяма Шекспіра
  • Смердяков — «Брати Карамазови» Ф.Достоєвського
  • Фігаро — «Весілля Фігаро» Бомарше
  • Отто фон Ф. — «Московіада» Ю. Андрухович

ТБ:

  • «Танці з зірками» (1+1)
  • «Перший мільйон» (1+1)
  • «12 найкращих шахраїв» (документальний проект ICTV)
 

Дата і час

28 травня 2018 року

Календар подій

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9